Hela nyheten

Datum 2009-10-22
Typ A-lag
Rubrik Säsong 2009 – 2010
Text Säsong 2009 – 2010

Först vill klubben tacka Alf och Jörgen för deras arbete som tränare under den gångna. Höjdpunkterna fanns till större del under början av säsongen med mycket folk på träningarna, vi var obesegrade i träningsmatcherna och genomförde ett MYCKET uppskattat träningsläger i Danmark. En annan trevlig sak är när vi plockade poäng bort mot Pelagonija och hade några från P-15 med för första gången. Ända gången som vi förlorade stort var mot Hurva borta.

Målsättningen med serieseger var nog lite för hög, det såg bra ut i våras men sen kom skador och tyvärr bristande träningsdeltagande på ett flertal spelare efter sommaruppehållet och då vinner man heller inga serier. Fyra spelare ”klev” fram mer under säsongen och det var Andreas, Erik, Simon och Tom, de tillhörde också toppen på träningsnärvaron. Till saken hör också att serien i år var väldigt bra och årets segrare Bosna FF lär inte ha några problem att klara sig i sexan. Problemet med att göra mål på våra chanser fanns även i år och här tappade vi säkert en del poäng men och andra sidan hade vi två av seriens bästa målvakter.

Nu tar vi nya tag inför säsong 2010 med Rogge ”Zäta” som tränare, Rogge har varit tränare i ett antal klubbar bl.a. Bälinge, Röke, Färingtofta och de fyra senaste säsongerna i Vedby Rönne IF. Vi har tidigare hört med Rogge om tränarjobbet i Röstånga men då har annat kommit imellan, men nu passade det bra för båda parter. Roger har även tidigare spelat i Röstånga några år och känner väl till föreningen. Jörn kommer att hjälpa Rogge med träningar och Max samt Gunde delar lagledarrollen.
Åter