Hela nyheten

Datum 2009-12-17
Typ Herrar
Rubrik Nyförvärv säsong 2010
Text Då var frimånaden över och RIS har gjort klart med fem nya lirare. Från Vedby Rönne IF kommer Niclas Pålsson, (back), Ted Seger (yttermf.), Mikael Persson(anfallare), Håkan Johannesson(mittf) från Hurva och Love Hansen-Siilin som återvänder efter ett år i Wormo. Samtliga nya spelare hälsas varmt välkomna till RIS och vi hoppas att ni kommer att trivas i vårt gäng. Än är inte truppen klar utan vi hoppas kunna locka hit fler spelare, tänker främst då på Johan” Håkans granne” samt Vincent. Vi har även varit i kontakt med några klubbar angående en målvakt och förhoppningsvis löser det sig under januari månad.
Räkna med en 3-4 spelare till innan säsongen drar igång och det behövs nu när vi även anmält ett lag i reservlagsserie. Vi räknar även med att några killar från P-16 laget kommer att fortsätta sin fina utvecklingskurva och därmed ha möjlighet att (om de själva vill) fightas om A-lagsplatserna.

På förlustsidan finns Fredrik A som går till V Torup, vi tackar Fredrik för den gångna säsongen och önskar honom lycka till. Andreas har varit och tränat med Stehag och Perstorp rycker i Måns. Pågarna har ännu inte kommit fram till något beslut, vi ger dem den tid de behöver.

Säsong 2010 börjar med ett spelarmöte måndagen 11/1 kl.19.00, där ledarstaben går igenom upplägget inför säsongen. Detta möte är obligatoriskt och det krävs en bra anledning och om man inte kan närvara. Kan någon inte närvara så ge besked snarast så vi kan ge er information.

Till sist, det ser bra ut inför 2010…
Åter